Álles met e-bikes kunnen we aan. Dus ook uw plan. Andersom hebben we een paar goede ideeën voor u op een rijtje gezet:

  1. Bloembollentocht (half maart tot half mei). U vertrekt uit Alkmaar, Bergen of Petten. Bij Egmond, Bergen en vanaf Petten naar het noorden zijn veel bollenvelden en is het landschap nog grotendeels vrij van industrie. Uitstapjes naar het bos, duinen, strand of gezellige dorpjes zijn zó gemaakt. In het landschap vindt u volop windmolens, natuurgebieden, uitgestrekte weides met vee.
  2. Groepstocht (hele jaar). We brengen de e-bikes naar een afgesproken plaats naar uw wens of ons advies. Dit kan in heel Noord Holland. Heeft u collega of vriend met een beperking? daar hebben we de duofiets en de easy rider voor. Iedereen kan mee.
  3. OV combinatie met e-bike. U komt aan op het station van Castricum, Heiloo of Alkmaar en wij zorgen ervoor dat u vanaf dat station per e-bike verder kunt. Een fietstrip door duin en bos, naar Alkmaar (de kaasmarkt!), naar kunstenaarsdorp Bergen, naar bollenvelden en windmolens ligt in het verschiet.
  4. Happen en trappen. Culinaire tocht die u in Bergen, Egmond, Alkmaar, Bergen aan Zee en Schoorl brengt. Een lunchpakket is niet nodig want u wordt volledig in de watten gelegd. 43 km genieten.
  5. Naar het strand. Per e-bike geen parkeer-ergernis. U kunt op het strand een hapje eten en er een rosé bij drinken (witbier vinden we ook prima). U heeft tot 22.00 ’s avonds om de e-bike terug te brengen. Onze paviljoens verwelkomen u trouwens ook als het niet stralend mooi weer is en dat is verrassend gezellig en anders.
  6. Veld verkenning of inspectie. Uw afdeling RO of dijkbeheer of handhaving komt per auto niet overal. E-bikes zijn ideaal om een flink aantal kilometers af te leggen en de omgeving waar te nemen.