Per 2019: Van Raam Fun2Go duofiets en Easy Rider te huur

Soms heb je iets bijzonders nodig. Voor jou hebben we (vanaf 2019) ook de van Raam Fun2Go duofiets  en de Easy Rider te huur. Deze elektrisch ondersteunde fietsen zijn betrouwbaar, comfortabel én gezellig. Uiteraard wordt ook deze gewoon (zonder extra kosten) bij je op je vakantieadres (of bij station Alkmaar of een ruime parkeerplaats) bezorgd en afgesteld. Aan het eind vd huurperiode halen we m ook weer bij je op. Zo doen we dat!

3wiel 2persoons e-bike
Van Raam Duofiets Fun2Go driewiel e-bike ‘tandem’

 

Het verhuren van deze fietsen is een beetje een avontuur voor ons omdat we geen medische kwalificaties hebben maar ons werk wél graag goed willen doen. Uiteraard hebben we ons uitgebreid ingelezen, proefgereden en laten informeren door de fabrikant.

De Fun2Go is ook zeker geschikt voor mensen zonder beperkingen, gewoon omdat naast elkaar een tocht afleggen super gezellig is.

 

 

 

3wiel e-bike
Van Raam Easy Rider driewiel e-bike

 

 

Voor techniek-fetisjisten: onze duofiets heeft een 24Wh batterij voor minimaal 60 km fietsen (Max. 120 km zonder laden), achteruitrij ondersteuning, een plekje voor je kruk of stok(ken) en een fantástisch humeur ingebouwd. Helemaal geschikt voor de situatie hier met duinen en wind. De Easy Rider kan gelijke afstanden aan als de Fun2Go en heeft dezelfde kenmerken – behalve de stoel voor een bijrijder.