gesloten wegens vakantie van 23 tm 28 september

Zeker Fun2Go…

Soms heb je iets bijzonders nodig. Voor jou hebben we ook de vanRaam Fun2Go duofiets  en de Easy Rider te huur.

Deze elektrisch ondersteunde fietsen zijn betrouwbaar, comfortabel én gezellig. Uiteraard wordt ook deze gewoon (zonder extra kosten) bij je op je vakantieadres (of bij station Alkmaar of een ruime parkeerplaats) bezorgd en afgesteld. Aan het eind van de huurperiode halen we m ook weer bij je op. Zo doen we dat!

“De Fun2Go is ook zeker geschikt voor mensen zonder beperkingen, gewoon omdat naast elkaar een tocht afleggen super gezellig is”

3wiel e-bike
Van Raam Easy Rider driewiel e-bike

Voor techniek-fetisjisten:

onze duofiets heeft 2 keer een 10,7 Wh batterij voor minimaal 50 km fietsen (Max. 90 km zonder laden), achteruitrij ondersteuning en een fantástisch humeur ingebouwd. Helemaal geschikt voor de situatie hier met duinen en wind. De Easy Rider -driewiel elektrische zitfiets met trapondersteuning, achteruit, handrem en variabele instellingen- kan gelijke afstanden aan als de Fun2Go en heeft dezelfde kenmerken – behalve de stoel voor een bijrijder. Buiten slapen is niks: Plan je rolstoelvriendelijke vakantie

Sinds oktober 2021 hebben we het boeken van de VanRaam e-bikes aangescherpt. Bij meerdaagse boekingen krijgt u (meestal) een verzoek voor vooruitbetaling. 

  1. Omdat we geen winst maken op deze e-bikes.
  2. Onze doelgroep is erg afhankelijk van deze driewielers om tijdens de vakantie er op uit te kunnen. We hebben nu té vaak annuleringen van luchthartige boekers die daarmee ook anderen ‘in de weg’ zitten.