Ter uitbreiding van de VanRaam-vloot komen er nieuwe Easyrider en Fun2Go bij vanaf midden juli ’24!

Soms heb je iets bijzonders nodig. Voor jou hebben we ook de vanRaam Fun2Go duofiets  en de Easy Rider te huur.

Deze elektrisch ondersteunde fietsen zijn betrouwbaar, comfortabel én gezellig. Uiteraard wordt ook deze gewoon (zonder extra kosten*) bij je op je vakantieadres (of bij station Alkmaar of een ruime parkeerplaats) bezorgd en afgesteld. Aan het eind van de huurperiode halen we ‘m ook weer bij je op. 

Onze duofiets heeft 2 keer een 10,7 Wh batterij voor minimaal 50 km fietsen (Max. 90 km zonder laden), achteruitrij ondersteuning en een fantástisch humeur ingebouwd. Helemaal geschikt voor de situatie hier met duinen en wind. De Easy Rider -driewiel elektrische zitfiets met trapondersteuning, achteruit, handrem en variabele instellingen- kan gelijke afstanden aan als de Fun2Go en heeft dezelfde kenmerken – behalve de stoel voor een bijrijder.

 • *Wilt u verder dan 15 km rijden van Bergen NH bezorgd krijgen? Dat kan (vaak wel) maar rekent u op een meerprijs. De eerste 15 km zit bij de huurprijs in, daarboven betaalt u € 3,- per km die u van ons verwijderd bent. 
 • U kunt bij de reservering uw wensen voor extra’s aangeven. Een hondenaanhanger of kinderzitje kan niet mee op de VanRaam driewielers. 
 • De driewielers kunt u uitsluitend vastleggen met vooruitbetaling van de gehele huurprijs. U krijgt bij annulering geen geld terug. 

  U geeft aan in het bestelformulier (knop zit hieronder) welke driewieler u waar bezorgd wilt hebben en hoe lang u deze wilt gebruiken (minimaal 1 dag, wij verhuren geen halve dagen). We stellen geen moeilijke vragen, behalve misschien uw vakantieadres. U krijgt 1 standaard ontvangstbevestiging en 5 minuten daarna een kopie van de gegevens die u aan ons hebt doorgegeven. Over beschikbaarheid kunt u altijd even bellen voor overleg.

  Verdere afwikkeling is als volgt:

  We nemen nog even contact met u op over uw wensen en de details, of een deel van de periode beschikbaar is of iets anders. Daarna krijgt u een betaalverzoek voor het huurbedrag per SMS met een link naar onze rabobank rekening. Als u deze voldaan hebt staat uw reservering vast. U kunt het betaalverzoek voldoen door ons telefoonnummer toe te voegen in uw contactenlijst.

  of

  Wij overleggen met u of geven u door dat de bestelde driewieler niet beschikbaar is. 

vanraam easyrider
Easyrider
Fun2Go duofiets

De boekingsknoppen hieronder werken ook voor afwijkende (niet 1 dag of 1 week)  huurperiode. Huurbedrag kan niet per dagdeel, op het formulier kunt u ook een tabel openen waarin u de meerdaagse tarieven vindt (korting op de dagprijs vanaf 4 dagen).

Easyrider huur voor 1 dag

Een easyrider driewieler e-bike met volle batterij. Bij het boeken geeft u de bezorgtijd aan.
48
50
 • Bij u bezorgd (max 15 km rondom Bergen NH)
 • Inclusief instellen en uitleg.
 • U kunt de driewieler tot 22.00 op dezelfde dag gebruiken.

Easyrider huur voor 1 week

Een easyrider driewieler e-bike met volle batterij en een lader. Bij het boeken geeft u de bezorgtijd aan.
269
00
 • Bij u bezorgd (max 15 km rondom Bergen NH)
 • Inclusief instellen en uitleg.
 • U kunt de driewieler tot 22.00 op de laatste dag gebruiken.
26% korting

Fun2Go duofiets huur voor 1 dag

Een 2-persoons driewieler e-bike met twee volle batterijen. Bij het boeken geeft u de bezorgtijd aan.
84
50
 • Bij u bezorgd (max 15 km rondom Bergen NH)
 • Inclusief instellen en uitleg.
 • U kunt de driewieler tot 22.00 op dezelfde dag gebruiken.

Fun2Go duofiets huur voor 1 week

Een fun2go driewieler e-bike met 2 volle batterijen en een lader. Bij het boeken geeft u de bezorgtijd aan.
469
00
 • Bij u bezorgd (max 15 km rondom Bergen)
 • Inclusief instellen en uitleg.
 • U kunt de driewieler tot 22.00 op de laatste dag gebruiken.
26% korting

Wilt u weten of een VanRaam beschikbaar is? vult u SVP het boekingsformulier in – U hoeft op de site nog niet te betalen. Als alles naar uw zin is dan kunt u dan besluiten om te gaan huren. 

U kunt op het boekingsformulier (hierboven met knop Boeken) uw adres, bezorgtijdstip en duur (aantal dagen) van de huur doorgeven. Daar staat ook een link naar een tabel waarop u de huurprijs ziet in het geval u meer dan 1 dag wilt huren (wij verhuren geen dagdelen). Wilt u de Easyrider of Fun2Go bezorgd hebben op een locatie verder van 15 km van Bergen NH verwijderd? Dat doen we in overleg en tegen een meerprijs.