Huur een e-bike bij FOETS

“Foets elektrische fiets verhuur, de snelste en eenvoudigste weg naar het fietspad”

e-bike verhuur

Veel Foetsplezier!

Verkoop van ex-verhuur e-bikes

Na een paar jaar van trouwe dienst verkopen we onze ex-huur e-bikes in de maten M (49 cm) en L (53 cm) type t5.1. Belangrijkste kenmerk is de uitmuntende staat van de batterij, deze zijn nog minimaal 96% van de indicatiecapaciteit (testrapport bijgeleverd). Een nadeel is dat -door de bezorgservice met bus en aanhanger- de e-bikes lakschades hebben opgelopen rond de achteras(-moer), in het midden t.h.v. de trappers en de suntour voorvork ziet er niet meer netjes uit (lak, stickers en roestvorming op de veerbuis). 

Prijzen

  • 2016 (t5.1 jadegroen, L) 950,- 
  • 2017 t5.1 (jadegroen L of Zwart M) 1250,-
  • 2018 t5.1 (Zwart L of M) 1650,-
  • 2019 (t5.1 Zwart, M oder L) 1850,-

Batterie 432Wh minimaal 96% capaciteit. Daarmee rijdt u in ECO 97 km op het ’16 of ’17 model of ECO 104 km op de jongere modellen.

Voor foto’s en andere info – neem contact op

Daarnaast verkopen we ook deze project e-bikes voor een (heel) zacht prijsje. Dit is de link naar marktplaats.

Vakantieverhuur van e-bike(s)

Voor gasten in de regio Bergen NH bezorgen wij e-bikes op uw vakantiebestemming in het gehele Noordwestelijk deel van Noord Holland, zoals Castricum, Egmond, Alkmaar, Limmen, Heiloo, Bergen, Schoorl, Groet, Hargen en Petten. We brengen en halen de e-bikes!

U krijgt bij meerdaagse huur een aantrekkelijke korting op de dagtarieven, oplopend tot 20%!

Meer info over meerdaagse verhuur?

Dagje weg met 1-daagse verhuur

Wilt u een dag erop uit? Auto parkeren en fietsen? Buitenlucht, sportief, ontspannen, natuur, strand, zee, leuke dorpjes, lekker eten? Selecteer de dag, een tijdstip en een lokatie naar keuze om de elektrische fiets mee te nemen en uw reservering is compleet. Gezellig!

Meer info over daghuur?

Foets nieuws

Bedrijven of afdelingen die op zoek zijn naar een passende activiteit voor alle medewerkers zijn bij ons welkom. We hebben niet alleen standaard e-bikes maar ook passende 3-wiel oplossingen voor collega’s die slecht lopen of om andere redenen niet op een 2-wieler kunnen. Lees hier over aanpak voor teamuitje met bedrijf of familie 

Special needs fietsen

U kunt bij Foets ook terecht voor de huur van een Van Raam duofiets (de Fun2Go) of een Van Raam Easy Rider. Dit zijn elektrisch ondersteunde driewielers. Want iedereen moet op fietsvakantie kunnen.

Lees meer!

Rondleiding door de schoorlse duinen

Elke donderdag om 10.00 (andere dagen/tijdstippen i.o.) kunt u deelnemen aan een rondrit van 3 uur met gids door het Schoorls duingebied. Lees hier het programma van dit dagje uit.

Waarom huren bij Foets?

Even overleggen, vragen of reserveren? We staan u graag te woord.