Huur een e-bike bij FOETS

“Foets elektrische fiets verhuur, de snelste en eenvoudigste weg naar het fietspad”

e-bike verhuur

Veel Foetsplezier!

Bij bezorgen zijn we elke dag geopend van 09.00 tot 22.00

Voor zelf afhalen zijn we geopend van ma t/m za van 10.00 tot 21.00

Voor de meeste klanten is bezorging [op het vakantieadres] de makkelijkste optie – bezorgen is gratis. Wilt u toch bij ons langskomen in plaats van bezorging? Welkom op Landweg 21 (Zondag gesloten).

 

We hebben de VanRaam Easyrider en Fun2Go in de verhuur. Ook deze worden op uw vakantieadres bezorgd. Check vooraf (bij voorkeur met een VanRaam reserveringsaanvraag maar bellen kan ook) of uw driewieler van VanRaam beschikbaar is op de datum én de plaats van bezorging. We checken dit meermaals per dag en bellen u op als er overlegd moet worden. De VanRaam elektrische fietsen zijn per dag te huur (wij verhuren geen halve dagen).

Houdt u er rekening mee dat op het afhaalpunt maar een beperkte selectie (fietsen, e-bikes en tassen) van het assortiment aanwezig is? Bijvoorbeeld kinderzitje, hondekar, helmen en laders (voor meerdaagse verhuur) zijn daar alleen op bestelling aanwezig. Ook de VanRaam driewielers staan daar uitsluitend op verzoek. 

Omdat we onze verhuurvloot flink vernieuwd hebben met GoTour6 e-bikes bieden we goede Flyer t5.1 e-bikes aan

Vakantieverhuur van e-bike(s)

Voor gasten in de regio Bergen NH bezorgen wij e-bikes op uw vakantiebestemming in het gehele Noordwestelijk deel van Noord Holland, zoals Castricum, Egmond, Alkmaar, Limmen, Heiloo, Bergen, Schoorl, Groet, Hargen en Petten. We brengen en halen de e-bikes gratis!

U krijgt bij meerdaagse huur een aantrekkelijke korting op de dagtarieven, oplopend tot 28%!

Dagje weg met 1-daagse verhuur

Wilt u een dag erop uit? Auto parkeren en fietsen? Buitenlucht, sportief, ontspannen, natuur, strand, zee, leuke dorpjes, lekker eten? Handig voor ons is Landweg 21, maar net zo makkelijk bezorgen we op het (Centraal) Station Alkmaar of bijv. een PWN parkeerterrein. Selecteer de dag, een tijdstip en een locatie naar keuze om de elektrische fiets mee te nemen en uw reservering is compleet. U heeft tot 22.00 de e-bike(s) tot uw beschikking. Gezellig!

Groepsverhuur

Bedrijven of afdelingen die op zoek zijn naar een passende activiteit voor alle medewerkers zijn bij ons welkom. We hebben niet alleen standaard e-bikes maar ook passende 3-wiel oplossingen voor collega’s die slecht lopen of om andere redenen niet op een 2-wieler kunnen. Lees hier over aanpak voor teamuitje met bedrijf of familie. In het hoogseizoen is de capaciteit beperkt, in het laagseizoen kunnen we groepen tot 50 personen aan.

Naar het buitenland?

Plannen voor een fietsreis per e-bike? We hebben de beste fietsen in de verhuur (Hoofdzakelijk Flyer GoTour6). Deze e-bike heeft flinke batterijcapaciteit en een uitstekende motor. Onze e-bikes hebben een flink deel van Europa al verkend; van Schotland tot Italië. 

Special needs fietsen

U kunt bij Foets ook terecht voor de huur van een Van Raam duofiets (de Fun2Go) of een Van Raam Easy Rider. Dit zijn elektrisch ondersteunde driewielers. Want iedereen moet op fietsvakantie kunnen!

Lees meer.

Rondleiding door de schoorlse duinen

Elke donderdag om 10.00 (andere dagen/tijdstippen i.o.) kunt u deelnemen aan een rondrit van 3 uur met gids door het Schoorls duingebied. Lees hier het programma van dit dagje uit.

Waarom huren bij Foets?

Even overleggen, vragen of reserveren? We staan u graag te woord.