Foets… de snelste en eenvoudigste weg naar het fietspad

Onze streek is prachtig door de grote variatie aan activiteiten en landschappen. De prachtige gezellige dorpen Bergen, Schoorl en Egmond samen met de stad Alkmaar bieden alles voor shoppen, terrassen, eten. Historie? in en om het plaatsje De Rijp klotst het van de historie, dit dorp is een échte parel.

Tussen en rond deze dorpen vindt u uitgestrekte natuur – van de vlakke polders – in het voorjaar bezaaid met bloemen – tot de duinen, bossen en het strand. Gelukkig is de balans tussen drukte en rust goed bewaard gebleven wat een gemoedelijke sfeer geeft.

U kunt hier de auto los laten en gaan genieten van het buiten-zijn. Onze brede en uitgestrekte fietspaden verbinden alle leuke plekjes, zonder haast kunt u uw gevoel volgen – shoppen, picknicken, luxueus champagne drinken, high tea, een patatje pakken, nog een extra stukje om; wie houdt u tegen?

We bezorgen altijd de e-bikes. Waar? Nou hier! (onder andere…)

Elke accomodatie heeft zijn eigen charme/specialiteit. U kunt bij ons ook terecht voor onbevooroordeelde informatie over een passend vakantieverblijf.

We bezorgen ook bij alle andere accommodaties in Bergen, Schoorl, Alkmaar, Egmond, Heiloo, Limmen, Langedijk, Petten, Hargen, Groet, Burgerbrug, St Maarten, Julianadorp, de Rijp.